Jakieś mroczne się stało nasze forum.
Sprawy Techniczne - pytania, zgłoszenia i problemy
Mnie natomiast bardzo się podoba zmiana kształtu i wielkości awaterów, które stały się bardziej czytelne. Co panowie sadzą ?
Nie wiem jak było u Panów ale pierwszy wers odp. zawsze chował się pod ikonkami teraz jak ok.
Z radością informuję wszystkich zainteresowanych, że restart serwera jaki miał miejsce chwilę temu, jest ostatnim w dającym się przewidzieć czasie. Udało mi się najpewniej przywrócić pełną sprawność forum sprzed awarii. Raz jeszcze przepraszam za niedogodności.
Ja nie wiem, ja się nie znam, ja tu tylko śrubki dokręcam.
Cóż, był na moim dysku, ale teraz dopiero widzę, że się pojawił! Brawo!
Tak tej, do tego momentu wszystko ok ale dalej np. Prawa Fundamentalne, nie mogę otworzyć.
A taki komunikat się pojawia kiedy chcę przeglądać forum bez logowania
Przepraszamy, nie możliwe było wczytanie tematu, możliwe że wystąpił problem z połączeniem. Prosimy, spróbuj ponownie. Jeżeli problem wystąpi ponownie, powiadom administrację.
Ha, @Borys_Targersdorf wykazuje żyłkę hazardzisty, to ogłaszamy mały konkurs!
Temu, kto wymieni najwięcej zmian w wyglądzie forum jakie pojawiły się w mijającym tygodniu
>>>kliknij aby zobaczyć od - do<<<
(Od północy w poniedziałek do południa
dzisiaj, tj. czwartek)
otrzyma od K. u. K. Verwaltungsbureau…
Uwaga, Damen und Herren…
NOWEGO AUSTRO-DAIMLERA *
* — W postaci talonu. K. u K. Verwaltungsburo nie ponosi odpowiedzialności za ew. opóźnienia w dostawie czy wady produktu.
Tytuł wątku, tytuł użytkownika, pojawiły się porady na start, wygląd awatara (kształt albo wielkość, albo jedno i drugie. Nie pamiętam, al jakoś inaczej to wygląda.), przyciski odpowiedz, zapisz zmiany., przesunięcie panelu tekstu na prawo, wyszukiwanie jest w innym miejscu i cyba panel jak się wejdzie do działu.
Od siebie dodam, że każdy może teraz w swoim profilu określić narodowość i wyznanie. Oczywiście do wyboru są narodowości i wyznania austro-węgierskie :-).